خرید دوربین مداربسته با بهترین قیمت

CCTV یا همان دوربین مداربسته مهم ترین رکن ایجاد امنیت در ساختمان های مسکونی، تجاری، اداری و همچنین کارگاه هاست. Closed-circuit television می تواند تا 80 درصد امنیت هر مکانی را که شما بخوهید به صورت کامل برای شما تامین نماید. سیستم های مداربسته از انواع مختلفی تشکیل شده اند که هر یک از آن ها کاربرد های جداگانه ای دارند و در بخش های مختلفی به کار می روند.

کا در این صفحه به صورت کامل شمارا با انواع دوربین مداربسته، قیمت آن ها و سایر موضوعات مربوط به آن راهنمایی میکنیم. همچنین می توانید برای خرید دوربین مداربسته با کارشناسان ما (02162999185) تماس حاصل فرمایید

برای خرید دوربین مداربسته می توانید با شماره 02162999185 تماس حاصل فرمایید

بهترین دوربین مداربسته کدام است؟

انتخاب بهترین ها از میان برند های دوربین مداربسته کار ساده ای نیست. شرکت های تولید کننده دوربین های مداربسته سالهاست که در راه بدست آوردن عنوان بهترین تولید کننده دوربین مداربسته در جهان و البته محبوب ترین آن ها، با یک دیگر به رقابت می پردازند. در میان این شرکت ها برندهایی از جمله هایک ویژن با تولید برندهای خود از جمله هایک ویژن، هایلوک و همچنین های واچ و همچنین برندهای یونی ویو و داهوا توانسته‌اند گوی سبقت را از سایرین پیش بگیرند.

اما این که بهترین دوربین مداربسته کدام است مساله اصلی ما است. برای انتخاب بهترین برند هر کس معیارهایی دارد که می توان در میان آن ها به قیمت، کیفیت و همچین نوآوری این شرکت ها اشاره نمود .این که کدام یک از این برندها برای شما مناسب‌تر است را خود شما باید انتخاب کنید؛ اما ما در این راه همراه شما هستیم.

دوربین مداربسته داهوا

انواع دوربین مداربسته بر اساس کاربرد

احتمالا تا به حال برای شما در هنگام خرید دوربین مداربسته این سوال پیش آمده که دوربین های مداربسته چه انواعی را دارا بوده و روش استفاده از آن ها چطور می باشد. در این متن قصد داریم شما را با انواع دوربین های مداربسته به صورت کلی آشنا سازیم.

در کل ساخت دوربین های مداربسته تولیدی در جهان به دو شکل می باشد که اگر بخواهیم آن ها را نام ببریم، می توان به دوربین های مدار بسته آنالوگ و دوربین های مداربسته تحت شبکه اشاره کرد. در ادامه این بخش می خواهیم تعریف مناسبی از اساس و کارایی دوربین مدار بسته آنالوگ و دوربین مداربسته تحت شبکه داشته باشیم.

دوربین مداربسته آنالوگ (HD)

در حقیقت می توان گفت که دوربین های مداربسته آنالوگ از اولین تولیدات دوربین های مداربسته در سال های نچندان دور می باشد.

به همین امر، دوربین مدار بسته آنالوگ در بین مردم دنیا از شهرت زیادی برخوردار بوده و معمولا همه مردم دنیا تا به حال حتی یک بار هم که شده اسم دوربین مداربسته آنالوگ را شنیده‌اند. دوربین های مداربسته آنالوگ با توجه به اینکه از تکنولوژی بسیار ضعیفی پشتیبانی میکرد، در نهایت بعد از مدتی جای خود را به دوربین های مداربسته اچ دی (HD) دادند.

با این حال در واقع اساس کار دوربین مداربسته آنالوگ به این شکل است که این دوربین ها داده های دریافتی را به صورت آنالوگ، به سمت دستگاه ضبط کننده ارسال می کنند تا در نهایت دستگاه با استفاده از پردازش هایی که روی این داده ها انجام می دهد، تصاویر بدست آمده را برای نمایش کاربر ارسال می کند.

دوربین مدار بسته آنالوگ در حقیقت انتقال داده ها به سمت دستگاه ذخیره ساز و یا دی وی آر را در بستر کواکسیال انجام می دهد. معمولا هزینه نصب و راه اندازی یک سیستم آنالوگ به واسطه اینکه از تکنولوژی های ساده‌ای در ساخته‌شان استفاده شده، نسبت به دوربین های دیگر بسیار ارزان و به صرفه‌تر می باشد.

دوربین مداربسته تحت شبکه (IP)

دوربین مداربسته تحت شبکه یا همان دوربین های IP بر خلاف دوربین های آنالوگ و اچ دی، انتقال اطلاعات و داده ها را به وسیله شبکه و اینترنت انجام می دهند. دوربین های مداربسته آی پی در واقع چندین سال بعد از دوربین های مداربسته آنالوگ طراحی و تولید شده‌اند. تکنولوژی کار این دوربین ها کاملا متفاوت با دوربین مدار بسته آنالوگ می باشد.

در ساخت دوربین مداربسته تحت شبکه از تکنولوژی های پیچیده و زیادی استفاده شده که دوربین به تنهایی می تواند پردازش های زیادی را بر روی تصاویر و داده ها انجام دهند. به دلیل اینکه دوربین های مدار بسته تحت شبکه از تکنولوژی های زیادی برخوردار هستند، در نتیجه دارای کیفیت تصویر بسیار بالاتری نسبت به دوربین های آنالوگ و اچ دی می باشند.

دوربین مداربسته تحت شبکه را به نوعی می توان یک کامپیوتر کوچک در نظر گرفت؛ زیرا این دوربین ها دارای یک موتور هوشمند در داخل بدنه خود هستند. در نتیجه دوربین مداربسته تحت شبکه علاوه بر این که می تواند عمل تصویربرداری را انجام دهد، با استفاده از موتور هوشمند خود می تواند عمل پردازش بر روی تصاویر را هم بر عهده داشته باشد.

با به کارگیری همه این پردازش ها بر روی تصاویر و اطلاعات در دوربین مداربسته تحت شبکه، در آخر تصویر به دست آمده برای مشاهده یک تصویر با کیفیت بسیار بالا می باشد.

این نکته را هم نباید فراموش کرد که دوربین مداربسته تحت شبکه به دلیل پیچیدگی های زیادی که در ساخت آن ها به کار رفته از قیمت بالاتری نیز نسبت به دوربین های آنالوگ برخوردار می باشند. اما در کل ارزش خرید دوربین مداربسته تحت شبکه با توجه به کیفیت تصویر و همچنین امکاناتی که به شما ارائه می دهد بالا است.

انواع لنز دوربین مداربسته

دوربین های مداربسته بنا به نیاز کاربران از انواع مختلفی از لنزها استفاده می کنند که در ادامه کامل و جامع آن ها را برای شما معرفی خواهیم کرد.

  • لنز ثابت: دوربین مداربسته لنز ثابت دارای لنزی است که هیچ قابلیتی برای تغییر زاویه و زوم کردن ندارد. این دوربین ها می توانند نقطه مشخصی را به طور ثابت و بدون هیچ تغییری در زاویه و بدون زوم مشخص ثبت نمایند.
  • لنز وریفوکال موتورایز: دوربین مداربسته وریفوکال موتورایز دوربین هایی هستند که می توان لنز آن ها را تا حد مشخصی و به صورت سیستماتیک زوم کرده و زاویه آن ها را تغییر داد. این لنزها در مکان هایی لازم است که نیاز به زوم مشخص بر روی قسمتی مشخص دارند؛ به طور مثال می توان بر روی ترازوی یک فروشگاه با استفاده از این دوربین زوم نمود.
  • لنز وریفوکال دستی: دوربین مداربسته وریفوکال دستی دوربین هایی هستند که می توان لنز آن ها را تا حد مشخصی و به صورت دستی با استفاده از اهرم مخصوص آن زوم کرده و زاویه آن ها را تغییر داد. استفاده از این نوع از لنزها در حالی که می توان از نوع موتورایز آنها استفاده نمود، منطقی به نظر نمی آید و به شما پیشنهاد می کنیم در صورت نیاز به این دوربین ها از نوع موتورایز آن ها استفاده نمایید.

انواع دوربین مداربسته بر اساس ظاهر دوربین

دوربین های مداربسته بر اساس شکل و ظاهر نیز به دسته های متفاوتی تقسیم می شوند. این دوربین ها هرکدام کاربرد های مخصوص خود را دارند که می توانید نسبت به نیاز خود از آن ها استفاده نمایید.

دوربین مداربسته بولت

نوع اول دوربین مداربسته از نظر شکل و ظاهر دوربین مداربسته بولت یا همان bullet است. این دوربین ها که به دوربین های دیواری نیز معروف هستند، بیشتر در محیط های بیرونی و به دیوار متصل می شوند. البته این به این معنا نیست که این دوربین ها را نمی توان به سقف متصل نمود. با تغییر زاویه پایه های دوربین مداربسته میتوان از این دوربین به عنوان یک دوربین سقفی نیز استفاده نمود. دوربین مداربسته بولت بهترین گزینه برای ضبط تصاویر در محیط بیرونی است.

دوربین مداربسته دام

عبارت دام یا dome در حالت عمومی میان مردم به دوربین های سقفی اطلاق می شود. این دوربین ها تنها در حالت عادی قابل استفاده برای زیر سقف هستند. البته با استفاده از پایه‌ای که به آن پایه ال دام گفته می شود، این دوربین ها را می توان به شیوه دیواری نیز مورد استفاده قرار داد. این دوربین ها به حالت حبابی خود معروف‌اند که الته به آن ها دام وندال نیز گفته می شود. دوربین های مداربسته دام یکی از بهترین گزینه ها برای ذخیره و ثبت تصاویر در محیط های درونی و ساختمان ها هستند.

دوربین مداربسته تورت

دوربین مداربسته تورت نوع دیگری از همان دوربین های سقفی است که تفاوت ظاهری مشخصی با دوربین های دام دارند. این دوربین ها بر خلاف دام ها که از یک بخش حبابی برخوردارند، دارای یک بخش کروی پلاستیکی یا فلزی هستند که لنز دوربین از میان بدنه مشخص است. این دوربین ها از لحاظ کاربرد تفاوت چندانی با دوربین مداربسته دام ندارند.

دوربین مداربسته لامپی

دوربین مداربسته بسته لامپی نوعی از دوربین های مداربسته است که می توان آن را به همان سرپیچ لامپ در هر مکانی متصل می شود و علاوه بر تامین نور کم، این قابلیت را دارد تا به عنوان دوربین مداربسته نیز مورد استفاده قرار بگیرد. این دوربین ها معمولا برای قعالیت هایی همچون دوربین مخفی مورد استفاده قرار می گیرند.

دوربین مداربسته چشم ماهی (Fish Eye)

دوربین مداربسته فیش آی دوربین های تختی هستند که به سقف متصل می شوند و می توانند تصاویر 180 درجه از محیط برای شما فراهم نمایند. با استفاده از این دوربین تصاویر پاناروما از محیط برای شما فراهم می شود. این دوربین بهترین انتخاب برای مشاهده تصاویر با یک دوربین است. این دوربین ها در محیط های درونی استفاده و تنها در زیر سقف قابل استفاده هستند. تنها حالتی که شما می توانید یک دوربین مداربسته چشم ماهی را در فضای بیرونی استفاده نمایید این است که این دوربین را در زیر سقف بالکن نصب نمایید.

دوربین کیوب

دوربین های کیوب دوربین های مستطیل شکلی هستند که بیشتر به عنوان دوربین های مراقبت از کودکان مورد استفاده قرار می گیرند. این دوربین ها قابلیت استفاده به صورت های سقفی، دیواری و رومیزی را دارند. این دوربین ها معمولا دارای قابلیت انتقال صدای دوطرفه هستند. دوربین های نگهبان کودک که نام دیگر آنها کیوب است، دارای قابلیت ضبط تصاویر بر روی خود هستند.

دوربین مداربسته گردان (اسپید دام)

اسپید دام یا همان دوربین مداربسته گردان سبک دیگری از دوربین های مداربسته است که توانایی گردش 360 درجه به دور خود را دارا است. دوربین مداربسته اسپید دام قابلیت های هوشمند سازی بسیاری داشته و معمولا در ارتفاع نصب می شود. این دوربین ها قابلیت زوم اپتیکال تا 50 برابر را در نسخه های متفاوت خود دارا هستند. برخی از این دوربین های مداربسته قابلیت اتصال رم برای ذخیره بر روی خود را نیز دارند.

عوامل موثر برقیمت دوربین مداربسته

برای این که بتوانید یک سیستم مداربسته‌ای که متناسب با کارایی و بودجه شما باشد انتخاب کنید، باید اطلاعات اولیه را که مهم ترین دلیل برای خرید دوربین های مداربسته است را کسب کنید. دوربین های مداربسته به دلیل اینکه دارای تنوع بسیار زیادی در محصولاتشان می باشند، کار شما را برای انتخاب سیستمی که متناسب با کارایی‌تان باشد را سخت می کنند. ما در ادامه این متن قصد داریم تا عواملی که بر قیمت دوربین مداربسته موثر هستند را به شما توضیح دهیم تا بتوانید بهترین انتخاب را قبل از خرید داشته باشید.

برند تولید کننده دوربین مداربسته

یکی از مهم ترین عواملی که ممکن است بر قیمت دوربین مداربسته تاثیر مستقیم داشته باشد، نام برند تولید کننده دوربین مداربسته می باشد. در بازار برند های زیادی از دوربین مداربسته فعالیت می کنند که قیمت محصولات این نوع برندها با توجه به شهرت و کشور سازنده آن ها و همچنین امکاناتی که برند موردنظر در محصولاتش تعبیه کرده، می تواند متفاوت باشد. در حال حاضر برندهایی مانند هایک ویژن و داهوا با توجه به کیفیت و کارایی بالایی که در ساخت محصولاتشان استفاده می کنند، نسبت به برندهای دیگر بازار از قیمت بالاتری برخوردار می باشند.

نوع تکنولوژی دوربین مداربسته

همانطور که می دانید دوربین های مداربسته از لحظ تکنولوژی به دو دسته کلی تقسیم می شوند که یکی از آن ها دوربین مداربسته آنالوگ و دیگری دوربین مداربسته تحت شبکه می باشد.

دوربین مداربسته آنالوگ در حال حاضر جزو قدیمی ترین دوربین های بازار بوده و همینطور به دلیل اینکه دارای کیفیت بسیار پایینی می باشند، از قیمت ارزانی برخوردار هستند. البته نوع دیگری از دوربین مداربسته آنالوگ نیز وجود دارد که نسخه پیشرفته این دوربین ها است و آن هم دوربین مداربسته آنالوگ اچ دی (HD) می باشد. دوربین های اچ دی از لحاظ کیفیت تصویر بهتر از دوربین های آنالوگ عمل می کنند و برای اینکه شما بتوانید تصویر بهتری با دوربین های اچ دی در اختیار داشته باشید، می بایست یک دستگاه دی وی آر با قابلیت اچ دی نیز خریداری کنید که در نتیجه باعث می شود راه اندازی یک سیستم مداربسته با دوربین های اچ دی مقداری هزینه شما را بالا خواهد برد.

در دوربین مداربسته تحت شبکه نیز همانطور که گفته شد به دلیل اینکه انتقال اطلاعات و تصاویر در بستر شبکه و اینترنت انجام می شود و همچنین به دلیل کیفیت بالای تصاویر در دوربین های تحت شبکه، هزینه خرید و راه اندازی این نوع دوربین ها بسیار بالاتر از دوربین های آنالوگ و دوربین های اچ دی می باشد.

در کل اگر بخواهیم هزینه خرید و راه اندازی این دوربین ها را به ترتیب توضیح دهیم:

هزینه خرید دوربین مداربسته آنالوگ: ارزان

هزینه خرید دوربین مداربسته آنالوگ اچ دی: متوسط

هزینه خرید دوربین مداربسته تحت شبکه: گران

مقدار کیفیت تصویر دوربین مداربسته

دوربین های مداربسته‌ای که در حال حاضر تولید و عرضه می شوند، از لحاظ کیفیت تصویر متفاوت هستند. به طوری که دوربین های مداربسته در انواع مدل های 1، 2، 3، 4، 5، 6 و 8 مگاپیکسلی تولید می شوند. این کیفیت ها یکی از عوامل مهمی که هستند که در قیمت دوربین مدار بسته تاثیر زیادی دارند. در واقع کیفیت تصویر دوربین مداربسته هر چقدر که بالاتر باشد، در نتیجه از قیمت بالاتری نیز برخوردار هستند.

معمولا دوربین های مداربسته 8 مگاپیکسل که کیفیت تصویر 4K را به شما ارائه می دهند از گران ترین دوربین های مداربسته بازار می باشند.

نوع جنس به کار رفته در بدنه ی دوربین مداربسته

همانطور که می دانید در ساخت بدنه دوربین های مداربسته که نقش محافظ دوربین را دارا می باشند، از دو نوع مواد اولیه استفاده می شود. مورد اول بدنه با جنس پلاستیک و مورد دوم بدنه‌ای با جنس فلز می باشد. در کل بدنه‌ای که با جنس فلز ساخته شود به دلیل اینکه دارای مقاومت بیشتری می باشد، از قیمت بالاتری هم برخوردار بوده و بدنه دوربین هایی که از جنس پلاستیک هستند دارای قیمت کمتری می باشند.

یک سری از دوربین مداربسته نیز وجود دارند که بدنه آن ها ترکیبی از جنس فلز و پلاستیک می باشند، به طوری که توپی داخل دوربین و فریم آن ها از فلز و بدنه آنها از پلاستیک ساخته شده که قیمت آن ها فی مابین دوربین های تماما فلز و تماما پلاستیکی است.

نوع لنز دوربین مداربسته

دوربین های مداربسته در کل دارای دو نوع لنز متفاوت می باشند. شرکت های تولید کننده دوربین های مدار بسته برای ساخت نوع اول دوربین ها از لنز فیکس یا همان لنز ثابت استفاده می کنند که در این حالت لنز دوربین همیشه و در هر حال تصویر ثابتی را به شما ارائه می دهد.

مورد دوم، یک سری از دوربین های مداربسته می باشند که از لنز وریفوکال و یا متغیر در ساخت آن ها استفاده می شود. دوربینی که از لنز وریفوکال ساخته شده باشد می تواند بر روی تصاویر بزرگنمایی کند، بدون آن که کیفیت تصویر خراب شود.

در نتیجه دوربین های با لنز ثابت قیمت کمتری را نسبت به دوربین های با لنز وریفوکال و متغیر دارا می باشند.

شکل ظاهری دوربین مداربسته

دوربین مدار بسته بر اساس شکل و ظاهر می تواند قیمت های متنوعی داشته باشد. اگر بخواهیم انواعی از شکل ظاهری دوربین های مداربسته را نام ببریم می توانیم به دوربین های دام (سقفی)، دوربین های بالت (دیواری)، دوربین های فیش آی (چشم ماهی)، دوربین های اسپیددام (PTZ) و …. اشاره کرد.

به طور مثال دوربین های اسپیددام که شکل ظاهری آن استوانه‌ای می باشد و می تواند تصاویر 360 درجه را بگیرد، از لحاظ قیمتی بسیار بالاتر از برخی دوربین های دام و بالت می باشد.

پکیج دوربین مداربسته

پکیج دوربین مداربسته به نوعی از محصولات نظارت تصویری گفته می شود که دارای دوربین مداربسته، دستگاه ضبط کننده و همچنین سایر اقلام مورد نیاز آن است. اقلام دیگر یک پکیج دوربین مداربسته عبارتند از هارد دیسک که معمولا از برند وسترن بنفش استفاده می شود. همچنین برای تامین برق به یک پاور یا به تعداد دوربین ها آداپتور لازم است. به همراه این موارد لازم است تا اتصالات و کابل دوربین مداربسته نیز در پکیج موجود باشد.

پکیج 4 دوربین دوربین مداربسته

پکیج 4 کاناله شامل یک دستگاه ضبط کننده 4 کانال و 4 دوربین مداربسته است که همراه با سایر اقلام دوربین مداربسته عرضه می شود.

پکیج 8 دوربین دوربین مداربسته

پکیج 8 کاناله شامل یک دستگاه ضبط کننده 8 کانال و 8 دوربین مداربسته است که همراه با سایر اقلام دوربین مداربسته عرضه می شود.

پکیج 16 دوربین دوربین مداربسته

پکیج 16 کاناله شامل یک دستگاه ضبط کننده 16 کانال و 16 دوربین مداربسته است که همراه با سایر اقلام دوربین مداربسته عرضه می شود.

کیفیت تصویر دوربین مداربسته

دوربین های مداربسته دارای کیفیت های متفاوتی هستند که معمولا بر اساس آن تفکیک می شوند. این موضوع بر اساس مگاپیکسل بیان می شود و حاضل ضرب ابعاد تصاویر است.

در بازار دوربین های مداربسته با رزولیشن های زیر موجود است:

  • 1 مگاپیکسل یا HD با ابعاد 1280*720
  • 2 مگاپیکسل یا FULL HD با ابعاد 1920*1080
  • 3 مگاپیکسل با ابعاد 2048*1536
  • 4 مگاپیکسل یا 2K با ابعاد 2560*1440
  • 5 مگاپیکسل با ابعاد 2536*1920
  • 6 مگاپیکسل یا 3K با ابعاد 3048*2160
  • 8 مگاپیکسل یا 4K با ابعاد 3840*2160

طبیعتا در حالت عادی اولین موضوع در انتخاب دوربین مداربسته مورد نیاز شما همین مورد است، اما عموامل دیگری هستند که می توانند برتری یک دوربین را نسبت به دوربین مداربسته دیگر رقم بزنند.

تکنولوژی های ویژه دوربین مداربسته

دوربین های مداربسته تکنولوژی های ویژه‌ای را می توانند داشته باشند که می تواند در انتخاب شما بسیار موثر باشد. در زیر برخی از این ویژگی ها را برای شما بیان می کنیم:

  • دید در شب دوربین مداربسته: دوربین های مداربسته در حال حاضر تقریبا در تمامی مدل ها دارای دید در شب به دو دو حالت متفاوت هستند. برخی از دوربین های مداربسته دارای دید در شب رنگی و برخی دیگر دارای ویژگی دید در شب سیاه و سفید هستند. همچنین متراژ دید در شب این دوربین ها در هر دو مدل متفاوت است. از لحاظ کیفیت این مورد نیز این دوربین ها در سطوح مختلفی قرار میگیرند.
  • دوربین مداربسته ضد آب: به واسطه استاندارد IPXX به تازگی تمامی محصولات حوزه دوربین مداربسته در مقابل آب و گرد و غبار مقاوم شده‌اند. این تکنولوژی نیز به مرور زمان در میان خریداران دوربین ها مداربسته به یک دغدغه تبدیل گردید، زیرا این دوربین ها می توانند در زیر باران نیز مورد استفاده قرار بگیرند.
  • دوربین مداربسته ضد انفجار: در برخی از مکان ها لازم است تا دوربین های مداربسته ضد انفجار باشند. این دوربین ها یکی موارد مهم در میان برخی از خریداران صنعتی دوربین های مداربسته است که از پوشش های بسیار قدرتمندتری نسبت به سایر دوربین های مداربسته برخوردار هستند.
  • دوربین مداربسته ضد مه (defog): دوربین های مداربسته در دو شرایط خاص قابلیت این را دارند تا در مقابل مه و همچنین دود تصاویر را با کیفیت بهتری ضبط نمایند. این دوربین ها قابلیت مقابله با انواع دود و همچنین مه را در شرایط ابری شدید دارند.
  • دوربین مداربسته خورشیدی: دوربین مداربسته خورشیدی نوعی از دوربین های مداربسته است که نیازی به انرژی برق برای تامین نیروی خود ندارد. این دوربین ها می توانند از طریق قسمتی که برروی آنها قرار دارد نور خورشید را دریافت و آن را به انرژی مورد نیاز برای دوربین ها تبدیل نمایند.
  • دوربین مداربسته پلاک خوان: دوربین مداربسته پلاک خوان نوعی از دوربین های مداربسته هستند که در میان مردم به علت ویژگی خاصی که دارند، به دوربین های پلاک خوان معروف شده‌اند. این دوربین ها می توانند به واسطه فناوری wdr که در آنها موجود است، نور را در نقطه متمرکز و از سیاه شدن تصویر جلوگیری نمایند.