نصب دوربین مداربسته بعد از انتخاب دوربین های مداربسته، از اهمیت بسیار فراوانی برای راه اندازی سیستم های امنیتی برخوردار است. سیستم های امنیتی چنانچه در زاویه بهتر و با کیفیت بهتری نصب شوند، می توانند تصویر مناسب‌تری را برای شما فراهم نمایند.

برای انجام هرچه بهتر مراحل نصب دوربین مدار بسته شما می توانید خود از طریق توضیحاتی که در زیر داده می شود، این کار را به بهترین شکل ممکن به انجام برسانید و یا می توانید این کار را به مجموعه هایک لوک بسپارید. در این صورت بهترین سیستم امنیتی را برای شما انتخاب کرده و در محل مورد نظر بعد از کارشناسی اصولی اقدام به نصب می کنیم. در صورت نیاز به خرید و نصب محصولات توسط مجموعه هایک لوک، شما می توانید برای نصب دوربین مداربسته با شماره 02162999185 تماس حاصل فرمایید تا کارشناسان این مجموعه خرید و نصب شما را به بهترین شکل ممکن به سر انجام برسانند.

مراحل نصب دوربین مداربسته

نصب دوربین مدار بسته دارای مراحلی است که باید با دقت و با جزییات دقیق انجام شود. برای نصب دوربین مداربسته با ما همراه باشید تا شما را در انتخاب بهترین سیستم نظارتی راهنمایی کنیم.

1. انتخاب دوربین مدار بسته و دستگاه مناسب

اینکه شما به یک سیستم توربو اچ دی (آنالوگ) و یا یک سیستم تحت شبکه نیاز دارید، اولین موضوعی است که در انتخاب دوربین مدار بسته باید مشخص شود. دوربین های مدار بسته توربو اچ دی که از طریق کابل  تصاویر را انتقال می دهند، بیشتر برای محیط های کوچک استفاده شده و دوربین های مدار بسته تحت شبکه بیشتر در محیط هایی که ابعاد بزرگتری دارند و یا کاربردهای پیشرفته‌تری را که از دوربین های تحت شبکه می خواهند کاربرد دارند.

پس از این موضوع لازم است تا شما مشخص کنید که چه انتظاری از کیفیت دوربین های مداربسته مورد نیازتان دارید . قصد دارید این دوربین ها را برای نظارت استفاده کنید یا لازم است تا این دوربین ها بهترین کیفیت را با جزئیات تمام برای شما فراهم نمایند. جزئیاتی همچون تشخیص پلاک و یا تشخیص دقیق چهره که می تواند از اهمیت بسیار زیادی برخوردار باشد.

سپس لازم است تا با توجه به کیفیت دوربین های انتخابی شما، دستگاهی متناسب با آن دوربین ها انتخاب شود تا وظیفه پردازش و ذخیره تصاویر را به بهترین شکل ممکن برای شما به انجام برساند. منبع برق درستی را برای دوربین های خود انتخاب نمایید تا بتوانند به بهترین شکل تامین انرژی را با توجه به فاصله های دوربین های شما از دستگاه به درستی انجام دهند.

سپس لازم است تا مناسب ترین هارد را برای دستگاه دی وی ار و یا ان وی آر خود انتخاب نمایید تا مطابق نیاز شما میزان مناسب فضا را برای ذخیره تصاویر در مدت زمان مورد نیاز برای شما تامین نماید. انتخاب کابل و فیش های دوربین نیز از اهمیت زیادی برخوردار هستند که باید به درستی انجام شوند. شما برای این کار می توانید با مجموعه ما تماس بگیرید تا راهنمایی های لازم برای خرید این سیستم ها برای شما انجام داده شود.

جانمایی دوربین در نصب دوربین مدار بسته

2. جانمایی صحیح دوربین ها در نصب مدار بسته

در نصب دوربین های مدار بسته پس از انتخاب و خرید این ابزار، لازم است تا بهترین نقاط برای نصب این دوربین ها مشخص شوند. اهمیت این موضوع زمانی است که شما دوربین ها را در مکان هایی قرار دهید تا دید کامل نسبت به تمامی زوایای محلی که دوربین های مداربسته در آن نصب می شوند داشته باشد. این جانمایی باید به نوعی انجام شود تا فضاهایی همچون اتاق ها، ورودی های در و پنجره ، فضاهای باز و غیره را به درستی پوشش دهد.

همچنین یکی از نکاتی که در جانمایی دوربین های مدار بسته از اهمیت بسیار زیادی برخوردار است، این موضوع است تا دوربین ها در نقاطی نصب شوند که نور مستقیم خورشید و همچنین لامپ به آن ها نتابد. همچنین این را هم باید در نظر بگیرید که نقاطی را انتخاب نمایید که کابل کشی کمتری را نیاز داشته باشد.

پس از انتخاب محل مناسب برای دوربین های مدار بسته شما باید دوربین ها را در محل دقیق متصل نمایید. برای این کار به پیچ و دریل و ابزار احتیاج است که شما به وسیله آنها می توانید این کار را به درستی انجام دهید. شما در این مرحله می توانید زاویه این دوربین ها را تنظیم کنید.

 3. کابل کشی برای دوربین های مدار بسته

کابل کشی در نصب دوربین های مدار بسته به دو صورت رو کار و تو کار انجام می شود. کابل کشی تو کار به این صورت است که کابل ها پس از کنده کاری از زیر دیوار عبور داده می شوند. این کابل کشی لازم است که به دقت بالا انجام شود تا کابل ها آسیب نبینند. همچنین این کار لازم است تا توسط یک نصاب حرفه‌ای انجام شود تا کار تمیز و دقیق صورت گیرد. در مکان هایی که سقف کاذب وجود دارند نیز می توان کابل را از بالای پنل های سقف کاذب کابل کشی کرد.

کابل کشی رو کار نیز توسط ابزار هایی همچون داکت و فلکسی انجام می شود تا رد سوراخ‌کاری و کندگی بر روی دیوار ها به جا نماند.

بهترین سیستم نصب دوربین مداربسته

سیستم مورد نیاز برای نصب دوربین مدار بسته

نصب سیستم های مداربسته نیازمند تجهیزاتی است که بنا به این موضوع که شما از سیستم های تحت شبکه و یا آنالوگ استفاده کنید، متغیر است.

وسایل مورد نیاز سیستم مداربسته توربو اچ دی

  • دوربین مدار بسته: دوربین مدار بسته مهم ترین بخش این سیستم ها است که در کیفیت های متفاوتی تولید شده‌اند. این دوربین ها توسط کابل های تصویر یا همان RG59 باید به دستگاه های دی وی ار متصل شوند. این دوربین در مدل های صدادار و غیر صدا دار تولید می شود.
  • دستگاه دی وی آر : در این سیستم ها دستگاه دی وی ار وظیفه پردازش تصاویر دریافتی از دوربین های مدار بسته و ذخیره آن ها را در هارد بر عهده دارند.
  • هارد : هارد محل ذخیره تصاویر ارسالی دوربین های مدار بسته و پردازش شده دستگاه های دی وی آر است. پیشنهاد ما به شما استفاده از هاردهای بنفش تولیدی کمپانی وسترن دیجیتال است که بهترین کیفیت و کارایی را برای ذخیره تصاویر از خود نشان می دهند. هاردهای تولیدی سیگیت و اسکای نیز از کیفیت قابل قبولی برخوردار هستند.
  • کابل : کابل های تصویر به چند مدل تصویر تک و ترکیبی تقسیم می شوند که هر کدام از آن ها در موارد خاصی کاربرد دارند. این کابل ها در کیفیت های متفاوتی تولید و بسته بندی می شوند. کابل های ترکیبی در مواردی استفاده می شوند که کابل کشی کمتر بوده و این امکان وجود دارد تا تصاویر به همراه برق از طریق کابل برق چسبیده به کابل تصویر برای دوربین ها ارسال شود. کابل های تک در مواقعی استفاده می شوند که مسافت دوربین تا دستگاه زیاد بوده و لازم است تا آداپتور به صورت جداگانه در کنار دوربین های مدار بسته قرار بگیرند.
  • پاور یا آداپتور : در مواقعی که کابل کشی کم بوده و امکان استفاده از کابل های ترکیبی فراهم است، شما می توانید از پاور های مرکزی استفاده نمایید تا به یکباره برق را برای همه دوربین های مدار بسته خود تامین نمایید. در سایر موارد شما باید از آداپتور های جداگانه برای هر دوربین استفاده نمایید تا دوربین ها بتوانند انرژی لازم را برای خود به دست بیاورند.
  • فیش بی ان سی (BNC) : فیش بی ان سی ابزار متصل کردن کابل های تصویر به دستگاه های دی وی ار هستند. این فیش های بی ان سی در دو مدل پیچی و پرسی به بازار عرضه می شوند.
  • فیش نری آداپتوری : در کابل های ترکیبی برای اتصال برق دریافتی از پاورهای مرکزی به دوربین های مدار بسته از این کابل ها استفاده می شود.
  • میکروفون : میکروفون در برخی از موارد برای ضبط همزمان صدا و تصویر در سیستم های امنیتی استفاده می شود. این که شما به میکروفون لازم دارید یا خیر بسته به نوع دوربین شما است . برخی از دوربین ها به تازگی دارای میکروفون های داخلی هستند که کیفیت خوبی را برای ضبط صدا از خود به نمایش می گذارند.
  • فیش ای وی (AV) : این فیش برای اتصال میکروفون به دستگاه ان وی آر مورد استفاده قرار میگیرد.

در سیستم های توربو اچ دی یا همان آنالوگ لازم است که بدانید باید از دوربین یک کابل جداگانه به هر دوربین متصل شود و نباید از کابل ها انشعاب گرفته شود.

نصب دوربین مداربسته تحت شبکه چگونه است؟

وسایل مورد نیاز نصب دوربین مدار بسته تحت شبکه

دوربین مدار بسته : دوربین مدار بسته تحت شبکه در کیفیت ها و ویژگی های متنوعی تولید می شوند. این دوربین ها در مدل های پلاک خوان ، مدل های گردان ، مدل های موتورایز و …. در کیفیت های تصویر متنوع از 1 تا 8 مگاپیکسلی تولید می شوند و بسته به مکان های مورد نیاز هر شخص مورد استفاده قرار می گیرند. این دوبین ها پردازش‌گر اصلی تصاویر هستند و تصاویر را به همراه صدا در خود پردازش کرده و به دستگاه های ان وی ار متصل می شوند. این دوربین ها که در مدل های صدادار، میکروفون خور و بی صدا تولید می شوند از کیفیت بهتری نسبت به سیستم های توربو اچ دی بهره مند هستند. نحوه اتصال این دوربین ها از طریق کابل های شبکه می باشد که در مدل های UTP و SFTP تولید می شوند. دوربین های مدار بسته تحت شبکه در دو مدل پی او ای و غیر پی او ای تولید می شوند که مدل های پی او ای قابلیت انتقال برق از طریق کابل شبکه را دارند.

ان وی ار : در سیستم های مدار بسته تحت شبکه ان وی ار (NETWORK  VIDEO RECORDER)، وظیفه ذخیره تصاویر را بر عهده دارد. بر خلاف سیستم های توربو اچ دی که پردازش در دی وی آر ها انجام می شوند، در این سیستم ها پردازش در خود دوربین ها انجام می شود. ان وی ار ها در دو نوع پی او ای (poe) و غیر پی او ای هستند که ان وی آر های پی او ای به سوییچ نیاز ندارند، ولی ان وی آر های غیر پی او ای به سوییچ نیاز دارند و لازم است تا دوربین ها از طریق سوییچ به دستگاه ان وی آر متصل شوند.

هارد : هارد محلی برای ذخیره تصاویر پردازش شده دوربین های مداربسته است که در دستگاه ان وی ار ذخیره می شوند.

کابل : برای سیستم های تحت شبکه لازم است تا از کابل های شبکه که در دو نوع یو تی پی (utp) (که در مدل های کت 5 (cat5) کت 6 (cat6) و کت 7 (cat7)  یافت می شوند) و اس اف تی پی تهیه و استفاده شوند. این کابل ها دارای محدودیت کابل کشی تا نهایتا 90 متر برای کابل هایی با تست فلوک هستند.

آداپتور : در مدل های غیر پی او ای دوربین های مدار بسته شما برای تامین برق این دوربین ها، باید از آداپتور های جداگانه برای هر دوربین استفاده نمایید.

سوییچ : برای اتصال دوربین های مدار بسته به دستگاه های غیر پی او ای لازم است تا دوربین ها را ابتدا به سوئیچ های شبکه متصل کنید و سپس سوئیچ را به دستگاه ان وی ار متصل نمایید. این سوئیچ ها در مدل هایی با تعداد ورودی متفاوت تولید می شوند که در نصب دوربین مدار بسته تحت شبکه مورد استفاده قرار می گیرند.

سوکت شبکه : سوکت شبکه در انواع متفاوت تولید می شوند که برای اتصال کابل به دستگاه ، دوربین مدار بسته و سوئیچ مورد استفاده قرار می گیرند.

آنتن (رادیو) : در مواقعی که فاصله دوربین ها از دستگاه و سوییچ زیاد هستند، برای اتصال دوربین ها از رادیو یا همان آنتن استفاده می شوند.

سیستم کلی دوربین های مدار بسته تحت شبکه برای نصب به این شکل است که دوربین ها به سوئیچ و سوئیچ به دستگاه ان وی ار متصل می شود.

ابزار نصب دوربین های مداربسته چیست؟

ابزار های لازم برای نصب دوربین مدار بسته

در جدول زیر لیست ابزار های مورد نیاز برای نصب یک سیستم مدار بسته به صورت کامل قرار گرفته است که می توانید از آن ها در نصب دوربین مدار بسته استفاده نمایید.

ابزار توضیحات
دریل و هیلتی وسیله ای برای سوراخ کردن و حفاری در دیوار است. هیلتی برای سوراخ کردن مکان های سخت مورد استفاده قرار میگیرد.
پیچ گوشتی شارژی وسیله ای برای باز و بسته کردن پیچ به صورت آسان که به جای پیچ گوشتی های دستی مورد استفاده قرار میگیرند که می تواند سرعت نصب دوربین ها را بالا ببرد.
پیچ گوشتی دستی در صورت نبود پیچ گوشتی شارژی شما می توانید از پیچ گوشتی های دستی که در مدل های چهارسو و دو سو در بازار هستند استفاده نمایید.
فرز فرز برای برش آهن و داکت در هنگام نصب دوربین ها مورد استفاده قرار میگیرد.
انبردست و سیم چین برای قطع کردن سیم های اضافی و برش سیم ها به اندازه های مورد نیاز استفاده می شود.
تستر دوربین این وسیله برای تنظیم زوایای دوربین و جانمایی درست دوربین ها مورد استفاده قرار میگیرد.
پیچ و رولپلاک
میخ

تنظیمات نرم افزاری برای نصب دوربین مدار بسته

پس از نصب سخت افزاری دوربین های مدار بسته لازم است تا تنظیمات نرم افزاری دستگاه های دی وی ار و یا ان وی آر انجام شود. در دستگاه های دی وی آر و ان وی آر در ابتدا باید تنظیمات رمز دستگاه با توجه به برند دستگاه انجام شود؛ تنظیماتی که از اهمیتی زیادی برخوردارند. همچنین لازم است تا تنظیمات شبکه دستگاه برای برقراری ارتباط بین دستگاه و فضای ابری برقرار شود تا بتوانید انتقال تصویر را بر روی موبایل خود انجام دهید.

پس از این موضوع می توانید نرم افزار مخصوص هر برند برای انتقال تصویر را نصب کرده و پس از انجام تنظیمات آن انتقال تصویر را انجام دهید.

دوربین های مدار بسته مورد نظرتان را شحصا خریداری کنید

اگر قصد نصب دوربین مدار بسته برای منزل یا محل کارتان را دارید، سعی کنید خودتان شخصا دوربین ها را خریداری کرده و این کار را به شخص دیگری واگذاری نکنید. در این حال شما با مراجعه به سایت اینترنتی هایک لوک می توانید انواع و اقسام سیستم مدار بسته توربو اچ دی با سیستم مدار بسته تحت شبکه را با توجه به نوع مکان یا سازه‌ای که می خواهید دوربین مدار بسته را نصب کنید خریداری کرده و نصب و راه اندازی کنید. در فروشگاه اینترنتی هایک لوک شما مشخصات تمام دوربین های مدار بسته و دستگاه های ضبط کننده دی وی آر و ان وی آر را با توجه به نیازتان می توانید پیدا کرده و محصول مورد نظر خود را انتخاب کنید. در فروشگاه اینترنتی هایک لوک پکیج های اقتصادی آماده دوربین مدار بسته با تعداد دوربین های متفاوت با تخفیف های فوق العاده و برای نیاز های شخصی مشتریان آماده شده است. قبل از خرید این پکیج های دوربین مدار بسته شما می توانید با شماره مشاوره رایگان مجموعه هایک لوک (02162999185) ارتباط برقرار کرده و محصول مورد نظر خود را خریداری کنید.

مراحل نصب دوربین مداربسته چیست؟

مراحل نصب دوربین مدار بسته

در مرحله اول شما باید نقشه ساختمان را به دقت مشاهده کنید تا بتوانید محل کابل کشی ها را پیدا کرده و کابل کشی را آغاز کنید. توجه داشته باشید که محل عبور کابل ها را باید به دقت مشخص کنید که بعد از انجام کابل کشی، کابل بیشتری اضافه نیاید. معمولا بهترین مکان ها برای عبور کابل در بالای سقف کاذب یا در مکان عبور آسانسور می باشد که نمای ساختمان زشت و زننده نشود. اگر در مکانی که شما می خواهید کابل کشی انجام دهید نتوانستید از بالای سقف یا از داخل آسانسور کابل ها را عبور دهید، می توانید از کنج دیوار های ساختمان کابل ها را عبور داده و برای اینکه نمای ساختمان و اتاق ها بهم نخورد، میتوانید کابل ها را از داخل داکت عبور دهید که کابل ها را پنهان کند و شکل قشنگتری به خود بگیرد. اگر در فضای بیرونی هم می خواهید کابل کشی انجام دهید، باید کابل ها را از داخل لوله فلکسی عبور دهید که بدنه آن از پلاستیک و فلز ساخته شده و مقاومت خوبی در برابر باران و برف دارد و مانع از خراب شدن کابل های برق و آتش سوزی آن ها می شود.

در مرحله بعد هنگامی که مراحل کابل کشی را به طور کامل و با دقت انجام دادید، شما می بایست همه تجهیزات مربوط به نصب دوربین را تست کنید تا از سالم بودن همه آن ها مطمئن شوید که مبادا در هنگام نصب دوربین مدار بسته دچار مشکل شوید. بعد از اینکه شما از سالم بودن تجهیزات نصب مطمئن شدید، در مرحله بعد باید ارتفاع و زاویه مناسب برای نصب دوربین مدار بسته را به طور دقیق اندازه گیری و مشخص کنید. معمولا بهترین مکان ها برای نصب دوربین مدار بسته در یک محیط داخلی کنج هر یک از اتاق ها می باشد.

اگر می خواهید دوربین مدار بسته خود را در فضای بیرونی نصب کنید، باید توجه داشته باشید که دوربین ها را از ارتفاع 3 متر به بالا نصب کنید که احیانا دوربین ها در دسترس بعضی افراد سودجو قرار نگیرد.

بهترین راهکار برای نصب دوربین مدار بسته در فضای بیرونی که سقف نداشته باشد این است که شما اول از همه، مکان جای‌گیری دوربین را روی دیوار مشخص کنید. درون جعبه دوربین مدار بسته یک عدد برچسب راهنمای نصب که روی آن سه نقطه مشخص شده برای نصب دوربین دارد را با استفاده از دریل روی هر یک از نقاط برچسب سوراخ کنید، سپس با استفاده از پیچ و رول پلاک جای پیچ دوربین ها را موازی با سوراخ ها قرار دهید و دوربین های مدار بسته را نصب کنید. بعد ار نصب دوربین لنز دوربین را می توانید در زاویه دلخواهتان قرار دهید.

بهترین مکان برای قرار دادن دستگاه دی وی آر دوربین مدار بسته

اگر شما بخواهید برای تعداد زیادی از دوربین ها کابل کشی انجام دهید، همه این کابل ها را باید در یک مکان مشخص جمع کرده تا به دستگاه دی وی آر متصل کنید. معمولا بهترین مکان ها برای قرار دادن دستگاه مرکزی یا همان دستگاه دی وی آر در جاهایی مانند اتاق آسانسور ، اتاق سرور ، اتاق مدیریت و معمولا اتاق هایی که فقط یک شخص باید در آن حضور داشته باشد. برای اینکه امنیت دستگاه بیشتر حفظ شود، دستگاه دی وی آر را می توان در داخل رک جای گذاری کرد و درب فلزی آن را قفل نمود.

از کابل ترکیبی برای نصب دوربین ها استفاده کنید

توجه داشته باشید که برای راحت شدن و کم کردن متراژ کابل کشی می توانید از کابل ترکیبی برق و کواکسیال استفاده کنید. در این حالت نیاز نیست شما یک بار برای کابل برق و یک بار برای کابل تصویر، کابل کشی انجام دهید. با استفاده از کابل ترکیبی که کابل برق و تصویر به هم چسبیده هستند، به راحتی می توان مراحل کابل کشی را انجام داد. از کابل ترکیبی بهتر است در مسافت های زیر 50 متر استفاده شود.

هر یک از کابل های دوربین مدار بسته را به یک ورودی دستگاه وصل کنید

یک دستگاه دی وی آر می تواند چندین دوربین مدار بسته را پشتیبانی کند، به عبارتی دیگر دستگاه دی وی آر برای هر عدد از دوربین های مدار بسته یک ورودی کابل دارد. به طور مثال اگر دستگاه دی وی آر 16 کانال باشد، یعنی شما می توانید 16 عدد دوربین مدار بسته را به آن وصل کنید. توجه داشته باشید که کابل هر دوربین مدار بسته را باید جداگانه به دستگاه متصل کنید، مثلا به یک دستگاه 16 کانال ، 16 عدد کابل وصل می شود.

راه های برق رسانی به دوربین مدار بسته

برای اینکه بخواهید در هنگام نصب به دوربین های مدار بسته برق رسانی کنید، باید از یک پاور مرکزی یا آداپتور های کم آمپر جداگانه استفاده کنید. این برق رسانی به دوربین های مدار بسته را هم می توان با کابل ترکیبی و هم به صورت کابل برق جداگانه انجام داد. توجه داشته باشد که آمپر مصرفی دوربین های مدار بسته بستگی به تعداد دوربین ها دارد؛ به طور مثال اگر می خواهید برای 10 عدد دوربین مدار بسته پاور مرکزی قرار دهید، باید از پاور 12 ولت 20 آمپر استفاده کنید. یا اگر می خواهید برای هر دوربین به صورت جداگانه برق رسانی کنید، باید از آداپتور های 2 آمپر یا یک آمپر استفاده کنید.

مشاهده تصاویر دوربین های نصب شده در مانیتور

از مانیتور برای مشاهده تصاویر استفاده کنید

برای اینکه شما بتوانید تصاویر را به صورت زنده یا LIVE و هم به صورت ضبط شده یا playback مشاهده کنید، باید حتما از دستگاه مانیتور و یا تلوزیون استفاده نمایید. برای دریافت تصاویر باید با متصل کردن کابل VGA از دستگاه دی وی آر به دستگاه مانیتور یا تلویزیون، تصاویر را انتقال داده و مشاهده کنید.

دوربین مدار بسته بی سیم را چگونه راه اندازی کنیم؟

دوربین مدار بسته بی سیم در واقع به دوربین هایی گفته می شود که قابلیت وای فای (WIFI) یا همان وایرلس را دارند. همراه این دوربین های بی سیم یک دیسک فشرده یا همان CD ارسال می شود که باید این دیسک فشرده را برای نظارت تصویری و دسترسی به دوربین های مدار بسته بی سیم روی کامپیوتر خود نصب کرده و مراحل دسترسی دوربین های بی سیم را انجام دهید.

در بعضی از دوربین های مدار بسته بی سیم گیرنده های کوچکی وجود دارد که از طرق پورت USB به کامپیوتر وصل می شوند. شما باید از درست بودن اتصال این گیرنده به کامپیوتر خود اطمینان حاصل فرمایید تا در روند نصب دوربین بی سیم مشکلی پیش نیاید. در مرحله بعد شما باید آی پی ادرس دوربین مدار بسته بی سیم خود را یادداشت کرده و با وارد کردن این کد یا همان (ip address) در هر مرورگری که دلخواه شما باشد مانند: chrome ،  internet explorer ،  mozila و ….. می توانید از راه های خیلی دور به صورت آنلاین به دوربین مدار بسته وای فای خود متصل شده و تصویر دوربین ها را به صورت زنده (live) یا به صورت playback مشاهده فرمایید.

انتقال تصویر دوربین مدار بسته

بعد از انجام تمامی مراحل نصب دوربین مدار بسته می توانید انتقال تصویر را انجام دهید. امروزه بسیاری از دوربین های مدار بسته هایک ویژن قابلیت انتقال تصویر روی دستگاه دی وی آر را ممکن کرده‌اند . با این قابلیت جدید و مدرن شما می توانید از فاصله های بسیار دور، در محل کار و یا حتی اگر در کشور های دیگر هستید انتقال تصویر را روی گوشی های موبایل ، دستگاه لپ تاپ و یا کامپیوتر های شخصیتان دریافت کرده و تصاویر محل فیلم برداری شده را مشاهده کنید. برای انتقال تصویر شما باید حتما از اپلیکیشن های مخصوص دوربین مدار بسته برای انتقال تصویر استفاده کرده و آن ها را بر روی گوشی موبایل یا لپ تاپ نصب کنید. به طور مثال اپلیکیشن hik-connect و ivms4500 ، برنامه های اختصاصی کمپانی هایک ویژن برای انتقال تصویر می باشد.

نکته : توصیه می شود به دلیل اینکه انجام انتقال تصویر روی گوشی های موبایل و لپتاپ کار پیچیده‌ای می باشد، این امر را به تکنسین های حرفه‌ای انتقال تصویر بسپارید.

نصب دوربین مداربسته

نصب دوربین مدار بسته و راه اندازی آن یک کار تخصصی بوده و نصب آن حتما باید توسط نصاب صورت گیرد. نصب کردن دوربین مداربسته بجز نصب کردن خود دوربین و همچنین نقشه کشی قبل انجام کار، سیم کشی نیز داشته و طبیعتا سیم کشی باید بسیار منظم و روی اصول انجام گیرد تا نتیجه کار و خروجی تمیز و با کیفیت باشد.

نصب دوربین شبکه

نصب دوربین های مداربسته شبکه نیز مانند دیگر دوربین ها باید طبق روال و اصول انجام گیرد؛ برای مثال نقشه کشی تا سیم کشی یا تست سالم بودن دوربین مداربسته. نصب دوربین های هر برندی با برند دیگری فرقی ندارد، زیرا ماهیت این ها معلوم بوده و همه این برندها دوربین مداربسته تولید می کنند. برای مثال دوربین مداربسته هایلوک با دوربین مداربسته هایک ویژن در نصب تفاوتی ندارند.