DWDR چیست و تفاوت HDR با تکنولوژی d-wdr شاید این سوال بسیاری از شما باشد. دامنه دینامیکی گسترده (WDR) اغلب با دامنه دینامیکی گسترده دیجیتال (DWDR) اشتباه گرفته می شود. نسخه دیجیتال یک نوع ارزان‌تر از این مدل ها است. در حالی که WDR برای از بین بردن تمام مشکلاتی که ممکن است با تابش خیره کننده داشته باشید، مورد استفاده قرار می گیرد. اما DWDR برای کاهش این امر یعنی تابش خیره کننده (تابش نور) استفاده می شود. اما هرگز به طور کامل این مشکل را حل نمی کند.

تفاوت dwdr و hdr

این نوع دوربین می تواند به طور خودکار در مناطق روشن و تاریک تنظیم شود تا نوردهی بیش از حد، از بین برود. تنظیمات این دوربین با استفاده از منوی داخلی OSD (نمایشگر روی صفحه) و صفحه کنترلی انجام می‌ شود. حال در این مطلب می خواهیم در مورد وی-دی وی آر و تفاوت  آن با اچ دی آر با مطالبی را بیان کنیم.

DWDR چیست؟

در ادامه مبحث DWDR چیست و تفاوت HDR با تکنولوژی d-wdr به بررسی دی- وی دی آر می پردازیم. تکنولوژی دیجیتال وی دی آر یک تکنیک مبتنی بر نرم افزار است که کیفیت تصویر را با تنظیم مقدار گاما ( y ) بهینه می کند. سطح D-WDR که از 1 تا 8 متغیر است، باید با دقت و با توجه به شرایط نوری تنظیم شود تا کیفیت تصویر بهتر شود. True WDR یک فناوری مبتنی بر حسگر است و دوربین های مداربسته با این تکنولوژی می‌ توانند تصاویری با دامنه دینامیکی بسیار وسیع تولید کنند. حسگر تصویر وی دی آر می تواند چندین عکس را با نوردهی کوتاه و طولانی بگیرد و سپس در یک فریم واحد ترکیب کند.

وی دی آر واقعی را می توان با استفاده از سه سطح تنظیم مجدد (پایین / متوسط ​​/ زیاد) با توجه به شرایط نور تنظیم کرد. در حقیقت این ویژگی ضد تابش نور (WDR) به عنوان دامنه پویا گسترده شناخته می شود. WDR تصاویری را که از دو نوع نوردهی مختلف می گیرد، ترکیب می کند. نتیجه نهایی تصویری است که عاری از هرگونه مشکل نوری است.

wdr چیست؟

مزیت تکنولوژی d-wdr

در ادامه بررسی DWDR چیست و تفاوت HDR با تکنولوژی d-wdr به بیان مزیت تکنولوژی دی- وی دی آر می پردازیم. بیشتر افراد بر این باورند که وی دی آر روشی است برای اینکه بتوان دوربین امنیتی را در محیط هایی با نور زیاد نصب کرد. لازم به ذکر است که هیچ دوربین امنیتی هرگز نباید به سمت خورشید نصب شود، زیرا دوربین های امنیتی برای قرار گرفتن در برابر نور مستقیم خورشید ساخته نشده اند. این باعث ایجاد گرما در سنسور تصویر شده و در نهایت باعث سوختن دوربین شما می شود. در حالی که WDR هیچ کمکی به مقاومت دوربین های مداربسته به سمت خورشید نمی کند، بلکه فقط از بازتاب نور خورشید مراقبت می کند. انعکاس نور خورشید در تصویر دوربین شما یک اتفاق رایج است.

محدوده دینامیکی بالا یا HDR چیست؟

در این بخش از مبحث DWDR چیست و تفاوت HDR با تکنولوژی d-wdr می خواهیم بدانیم محدوده دینامیکی بالا چیست؟ محدوده دینامیکی بالا یا اچ دی آر مترادف محدوده دینامیکی گسترده دیجیتال است.  تکنولوژی HDR زمانی محبوب شد که تلفن ‌های هوشمند شروع به استفاده از این اصطلاح برای روشن‌تر کردن عکس ‌ها کردند. در حالیکه قبل از آن از فناوری اچ دی آر نرم‌افزار ویرایش عکس استفاده می شد. در واقع HDR مانند DWDR، از نرم افزار برای پاکسازی تصویر در پس پردازش (پس از ساخته شدن تصویر) استفاده می کند. DWDR  وHDR نرم افزاری است که به تمیز کردن تصویر کمک می کند.

در این بخش از مطلب DWDR چیست و تفاوت HDR با تکنولوژی d-wdr لازم است بگوییم که وی دی آر و اچ دی آر فاکتورهایی هستند که به بهتر شدن کیفیت تصویر کمک می کنند. کیفیت اچ دی آر نسبت به True WDR پایین تر است. همچنین همه دوربین های True DWR یکسان نیستند. حال بیایید با واحد های dB آشنا شویم. واحد dB نسبت روشن ترین و کم نورترین جسمی است که می تواند توسط دوربین ثبت شود. این محدوده به شما می گوید که وی دی آر در آن کار می کند. هرچه این نسبت بیشتر باشد، تفاوت بین طیف نور کم و نور زیاد که دوربین می تواند ثبت کند، بیشتر است. بنابراین با این روش کیفیت تصویر شما در نور کم بهتر خواهد بود.

dwdr در دوربین مداربسته چیست

تفاوت HDR با تکنولوژی DWDR

در ادامه مبحث DWDR چیست و تفاوت HDR با تکنولوژی d-wdr می خواهیم به بررسی تفاوت تفاوت HDR با تکنولوژی DWDR بپردازیم. HDR و Digital WDR (DDR) هر دو تکنولوژی هایی هستند که در دوربین های امنیتی وجود دارند. هر دو نرم افزارهایی هستند که به دوربین های مداربسته در شرایط نوری چالش برانگیز کمک می کنند. اصطلاح True WDR در واقع هم تغییرات دیجیتال و هم تغییرات سخت افزاری در دوربین است. این تکنولوژی به ثبت تصاویر بهتر در نور کم کمک می کند. در زمان نصب دوربین های مداربسته در خانه باید به محل نصب آنها توجه شود، زیرا پنجره ها و درب های شیشه ای نور را بازتاب می کنند. به همین دلیل موجب انعکاس نور در دوربین مداربسته شده و روی کیفیت تصاویر دوربین های امنیتی تأثیر می گذارند.

لابی ها، بوتیک ها و دفاتر همگی نمونه هایی هستند که باید در نصب دوربین های مداربسته در این مکان ها دقت بیشتری کرد. اغلب در روز دوربین‌ های بدون وی دی آر نمی توانند تصاویر و اتفاقاتی که پشت شیشه ها امی افتد را به درستی ثبت کنند. برای این دوربین ها، این مناطق فقط به عنوان نقاط روشن بزرگ در تصویر ظاهر می شوند. در بیشتر موارد، این تابش خیره کننده به اندازه ای بد خواهد بود که هر چیزی در جلو، اطراف یا پشت این شیشه به دلیل درخشندگی و تابش زیاد، کاملاً از بین می رود. در حقیقیت تکنولوژی وی دی آر برای از بین بردن کامل این تابش خیره کننده است. این تکنولوژی به شما کمک می کند تا بتوانید تصاویر پشت این شیشه ها و پنجره ها را با کیفیت بهتری ضبط کنید.

نکات کلیدی در مورد DWDR و تفاوت HDR با تکنولوژی d-wdr

در این بخش از مبحث DWDR چیست و تفاوت HDR با تکنولوژی d-wdr می خواهیم نکات کلیدی در مورد تکنولوژی دی- وی دی آر را بیان کنیم. بررسی ها نشان می دهد که نور فلورسنت به طور خاص روی تصاویر دوربین های مدار بسته تأثیر گذاشته و کیفیت آنها را پایین می آورد. به طور کلی، اگر مشکلی با تابش خیره کننده دارید که ناشی از نور داخلی است، معمولاً با تنظیم زاویه دوربین این مشکل حل می شود. در این موارد به کار بردن WDR می تواند راه حل مناسبی باشد. مورد دیگر چراغ‌ های جلوی خودروها است که می ‌تواند برای دوربین‌ های امنیتی استاندارد آزاردهنده باشد.

نور خودروهای در حال گذر می تواند باعث ایجاد نویز و نور در دوربین های مداربسته شود. با وی در آر، روشنایی این چراغ ‌ها تا حد زیادی کاهش می‌ یابد و حتی نویز تولید شده نیز به‌کلی ناپدید می‌ شود. تنها زمانی که WDR به نور تابیده از چراغ ‌های جلو به دوربین امنیتی کمکی نمی‌کند که دوربین در ارتفاع بسیار کم نصب شده باشد. همچنین چراغ جلو مستقیماً به دوربین بتابد. در این زمان، برد مادون قرمز در تشخیص نور دچار مشکل شده و فکر می‌کند که روز است. در چنین شرایطی دوربین در واقع سعی می ‌کند تصویری متناسب با نور روز و شب تولید کند.

تفاوت بین WDR و DWDR

سخن آخر

در این مطلب در مورد DWDR چیست و تفاوت HDR با تکنولوژیd-wdr مطالبی را بیان کردیم. همانگونه که در مطالب بالا نیز گفته شد WDR موجب بهبود کیفیت تصویر دوربین های مداربسته، در شرایط نوری با کنتراست بالا می شود. این ویژگی دوربین را قادر می ‌سازد تا ا نور ضعیف و شدید را تشخیص دهد. WDR دیجیتال با استفاده از الگوریتم ‌هایی کار می ‌کند تا مناطق تاریک و روشن تصویر را به‌صورت دیجیتالی افزایش دهد. اگر تصویر بیش از حد نور داشته باشد، دوربین های DWDR به طور خودکار مناطق روشن تر را تاریک می کنند.

وی دی آؤ دیجیتال (dWDR) با یک سنسور تصویر، کنتراست بین نواحی روشن و تاریک را به صورت دیجیتال کاهش می دهد. همچنین جزئیات بیشتری را در محدوده دینامیکی ارائه می دهد. دوربین‌ های WDR واقعی با گرفتن دو تصویر با نوردهی متفاوت در برابر نور و ادغام آنها موجب بهبود کیفیت تصاویر می شوند. در حالی که WDR دیجیتال فقط موجب بهبود نوردهی دیجیتالی تصاویر می شود.