دوربین مداربسته چگونه کار می کند از متداول ترین سوالاتی است که ذهن اغلب ما را به خود مشغول می نماید. حفظ امنیت یکی از اساسی ترین نیازهای جامعه امروزی می باشد. وقوع جرایم نوین و روش های پیشرفته وقوع این جرایم باعث شده است تا تکنولوژی جلوگیری از این امر نیز با سرعت بالایی پیشرفت نماید. انتخاب وسایل بازدارنده جرم می تواند تا حدود زیادی حافظ جان و مال شما و عزیزانتان باشد. شناخت مکفی از این تکنولوژی و دایره گستره ابزارالات این بخش باعث می شود تا شما در انتخابتان تمام جوانب را در نظر داشته باشید.

شناخت این موضوع که دوربین مداربسته چگونه کار می کند؟

یک سیستم کنترلی مداربسته شامل چهار عضو اصلی می شود. دوربین مداربسته، لنز، مانیتور و دستگاه ضبط دوربین مداربسته هر چهار جزء اصلی این سیستم محسوب می شود. شناخت این موضوع که دوربین مداربسته چگونه کار می کند از آن جهت حائز اهمیت می باشد که اصلی ترین و مهمترین بخش وجودی این سیستم را به خود اختصاص می دهد. وظیفه ضبط و ثبت تصاویر قطعا از مهمترین وظایف محوله به سیستم های کنترلی مداربسته می باشد. این امر در وهله اول با حضور دوربین های مداربسته آغاز می شود. روش عمل در دوربین های مداربسته با سیستم و کارایی دوربین های معمولی تفاوت چندانی نمی کند. در سیستم دوربین های مداربسته وجود موتورهایی به تامین نیروی مورد نیاز برای حرکت و تغییر زاویه دید دوربین کمک می نماید.

در نهایت دوربین مداربسته پس از ثبت و ضبط تصاویر آنها را به قسمت های کنترل تصویر هدایت و در سیستم های کنترلی و مانیتورها به نمایش گذاشته و در نهایت ضبط می نماید. عمل ضبط تصاویر به طور معمول در قسمت DVR صورت می پذیرد. یکی دیگر از توانایی های با اهمیت در دوربین های مداربسته توانایی ایجاد بزرگنمایی و زوم نمودن لنز دوربین ها بر روی نقاط مورد توجه کاربران این سیستم می باشد. این توانایی با اهمیت و قدرت زوم در لنز آن نقش تعیین کننده ای در انتخاب دوربین مداربسته ایفا می نماید.

 دوربین مداربسته چگونه کار می کند و آیا توانایی پوشش دهی تمام نقاط ساختمان را دارد. این گونه پرسش ها غالبا توسط خریداران مکررا تکرار می شود. دلیل این امر این است که از دوربین های مداربسته در بسیاری از مکان های مسکونی و تجاری و حتی فضاهای عمومی شهری بدون هیچ گونه محدودیتی می توان استفاده نمود. حتی از برخی از دوربینهای مداربسته در اهداف جاسوسی نیز استفاده می نمایند. در دوربینهای مداربسته سیستم کنترل وظیفه هدایت تمام قسمت ها را بدون کوچکترین بی دقتی بر عهده دارد. در نتیجه ی این توانایی قادر به هدایت همزمان تعداد زیادی دوربین مداربسته می باشد. کارکرد دوربین های مداربسته هیچ تفاوتی با دوربین های عادی ندارد. در این دوربین ها تنها امتیاز این است که به طور مستقیم با مانیتورها در تماس می باشند. استفاده از تکنولوژی های بی سیم برای انتقال تصاویر نیز در برخی از نمونه های دوربین های مداربسته مشاهده می شود.

دوربین مداربسته چگونه کار می کند و روش کار دوربین های آنالوگ

سیستم های نظارتی و دوربین مداربسته چگونه کار می کند این پرسش در واقع یک موضوع کلی را بیان می نماید. در حالیکه دوربین های مداربسته نیز مانند سایر بخش های کنترل و نظارت دارای تفاوت های زیادی می باشد. شناخت این تفاوت ها در تعیین روش کار این دوربین های مداربسته نیز موثر می باشد. برای مثال در سیستم های آنالوگ که سال های متمادی در چرخه سیستم های کنترلی حضور دارد و نقش موثری را ایفا می نماید بدین نحو عمل می نماید که یک دوربین مداربسته و یا مجموعه ای از این تکنولوژی به وسیله کابل های اتصال دهنده به انتقال اطلاعات به مرکز کنترل می پردازند. در این سیستم ها اطلاعات بدون دسترسی مداوم به شبکه و از طریق سیم صورت می گیرد. در نهایت اطلاعات ارسال شده در این سیستم ها در بخش مانیتورینگ سیستم ذخیره و ثبت می شود.

روش کار دوربین های مداربسته تحت شبکه

باز هم همان سوال اصلی که دوربین مداربسته چگونه کار می کند در بحث دوربین های مداربسته تحت شبکه نیز قابل بیان می باشد. دوربین های مداربسته تحت شبکه در عملکرد کلی تفاوت چندانی با نمونه های دیگر این فناوری ندارد. آنچه استفاده از این دوربین های مداربسته را در بین کاربران این محصول حبوب نموده وجود برخی قابلیت های متمایز کننده در این تکنولوژی نسبت به نمونه های دیگر است. در این دوربین های مداربسته تصاویر با کیفیت و وضوح بالاتری در اختیار کاربران قرار می گیرد. همچنین این دوربین ها با توانایی اتصال به شبکه برای کاربر این امتیاز را پدید می آورند تا به راحتی از طریق پست  الکتریکی و یا دسترسی به وسایل هوشمند تصاویر ضبط شده را در اختیار داشته باشند.

استفاده از دوربین های مداربسته تحت شبکه در بسیاری از مراکز امنیتی و شرکت های تجاری متداول می باشد. این دوربین ها علاوه بر اینکه توانایی اتصال به شبکه را دارند همچنین در شرایطی که به شبکه دسترسی ندارد. یا این دسترسی محدود می شود می تواند مانند سیستم های آنالوگ به انتقال اطلاعات بپردازد. در هر حال این سیستم های کنترلی نیز مانند نمونه های دیگر تصاویر ضبط شده را به قسمت های نظارتی ارسال و در نهایت ذخیره می نماید.

سیستم نظارتی و دوربین مداربسته چگونه کار می کند؟

دوربین مداربسته چگونه کار می کند این کارایی تداوم دارد و یا در نهایت با ارسال تصاویر زیاد توانایی خود را از دست می دهد. پاسخ به این پرسش آسان است دوربین های مداربسته تحت شبکه این توانایی را دارند که تصاویر با کیفیت را به طور مداوم برای سیستم های ثبت کننده ارسال و در آنجا این تصاویر به فایل های فشرده تبدیل شوند. همچنین در این دوربینها توانایی های خاصی مانند فوکوس بر رفتارها و حرکات مشکوک نیز تعبیه شده است. برای مثال در دوربین های مداربسته تحت شبکه طراحی به صورتی می باشد که اگر شی خاصی که شما به دوربین شناسانده اید دچار حرکت و یا تغییر در موقعیت شود دوربین مداربسته با واکنش های صوتی کاربران را از این موضوع آگاه نماید